Ungdomsverksamhet på Skepparslöv GK
Vår utbildningsverksamhet är öppen för alla träningssugna ungdomar. Träningen riktar sig till alla nivåer från nybörjare till tävlingsspelare. För att delta i juniorträningen krävs inga speciella förkunskaper. Alla juniorer är välkomna.

Golfkul
Detta är den perfekta träningsgruppen för knattar och juniorer som har spelat och provat på lite golf tidigare eller är intresserade av att börja spela golf. Träningen är uppbyggd på ett mycket lekfullt och pedagogiskt vis för att skapa en relation till att golf är riktigt kul och spännande. Vi påbörjar resan mot det gröna kortet men alla får göra det i sin egen takt. Det finns ett begränsat antal golfklubbor att låna under träningen. Men vi rekommenderar förstås er att köpa egen golfutrustning juniorerna.

Juniorträning
Juniorträningen riktar sig till alla juniorer inte tillhör målgruppen för Golfkul. Man kan vara allt från nybörjare utan grönt kort till att vara en lite mer erfaren spelare med ambition att tävla. Inga krav på förkunskaper behövs för denna träningsgrupp. Det finns också möjligheten att träna två gånger per vecka. För dem utan grönt kort är självklart målet med träningen att få sitt gröna kort innan säsongen är över. Vi försöker göra gruppindelningen efter ålder och spelstandard i den mån det går och även önskemål om dagar och tider. Det finns ett begränsat antal golfklubbor att låna under träningen. Men vi rekommenderar förstås er att köpa egen golfutrustning juniorerna.

Träningstider och kostnader
Träningstiderna är tisdagar 17-20 och torsdagar 17-20. Ett träningspass varar ca en timme. Det finns möjlighet att träna två timmar i veckan (en timme tisdag och en timme torsdag). Ange i anmälan om det finns intresse av att träna två timmar/veckan. Kostnaden för träningen 2022 är 500kr/ ett tillfälle per vecka och 800kr/ två tillfällen per vecka. Träningen börjar vecka 16, tisdag 19:e april. Träningen rullar sedan på t.o.m. v 27 då vi tar ett sommaruppehåll i fem veckor. Träningen startar igen vecka 33, tisdag 16:e augusti. Sista träningsdagen för säsongen är torsdagen 22:a september. Det finns inget krav på medlemskap för att delta i träningen. Medlemskap krävs om junioren ska spela på 18-hålsbanan. Kontakta kansli@skepparslovsgk.se om ni vill teckna medlemskap.

Anmälan juniorträning och golfkul

Vi använder www.laget.se för all information, kommunikation och administration om träningen och aktiviteter.

Det finns fortfarande några platser kvar i träningsgrupperna. Skicka in en anmälan så återkopplar vi vilka träningstider som finns tillgängliga. Anmälan skickas till skepparslovsgk@gmail.com

I anmälan anger du namn, personnummer, grönt kort (JA eller NEJ), hcp (om junioren har ett hcp). Ange också om junioren vill träna två gånger /vecka. Vi behöver även namn och e-post för dig som förälder/vårdnadshavare.

När vi har registrerat uppgifterna får du ett mejl från laget.se med inloggningsuppifter.

1. Logga in på www.laget.se via en webbläsare. Du loggar in med e-postadress och lösenordet du fått på mejl. Finns flera konton för dig (med ditt namn) kan du här slå ihop dessa. 2. Ladda hem appen laget.se och logga in där. Appen finns där appar finns. 3. Gå igenom era uppgifter och fyll gärna på din profil med mobilnummer och lägg gärna till bild. Lägg inte till din e-post på ditt barns profil. Rätt information på rätt plats. 4. Logga in på www.laget.se (inloggningsinformation ska ha skickats till er mailadress tidigare) och redigera och komplettera kontaktuppgifter.

Uppgifter om vilken träningstid junioren får, får du information om via laget.se.

Skepparslövs GK kommer att använda informationen till utskick av nyhetsbrev, planering av träning och andra aktiviteter, publicering på Skepparslövs GK:s hemsida, laget.se och sociala medier. Detta kan tex. gälla information om träningsgrupper eller fotografier från träningar på hemsidan, bidragsansökningar. Informationen från detta formuläret kommer endast att hanteras av Skepparslövs GK. Informationen kommer inte att säljas eller spridas vidare till utomstående partner, förutom till Kristianstad Kommun och Riksidrottsförbundet. Tänk på att om du inte godkänner detta så kommer du inte att få någon information på digitala medier. Klubben kan heller inte få bidrag från Kristianstad kommun eller Riksidrottsförbundet.

Tränare

Mitt namn är Sara Eklund och jag tillsammans med Juniorkommitten kommer ansvara för årets juniorträning. Att få hjälpa och coacha andra att utveckla sitt golfspel är något jag brinner för. Min målsättning är att alla ska trivas på golfklubben och utvecklas till människor som uppskattar golfen som gemenskap, motion eller idrott.

Under min tidigare golfkarriär så har jag spelat för landslaget i flera år och spelat aktivt på damernas Europa tour och Asien touren i 10 år. Har vunnit 10 Lag SM guld i rad med Kristianstad Golfklubb.

År 2005-2011 jobbade jag som tränare på Skepparslövs Golfklubb.
År 2016-2018 hjälpte jag Araslövs Golfklubb med juniorträningen.

Ser fram emot en säsong tillsammans med Er.
//Sara

Trygg Idrottsmiljö

Svenska Golfförbundet och Skepparslövs GK arbetar för att alla barn och ungdomar som spelar golf ska kunna göra det i en trygg miljö – utan kränkande behandling, mobbning, sexuella trakasserier och övergrepp. Läs mer om det trygghetsskapande arbetet på sidan Trygg idrott.

VIKTIG INFO ANGÅENDE UNDERÅRIGA OCH VÅRDNADSHAVARE

Ungdomskommittén