Rangen är öppen dygnet runt under högsäsong förutom på måndagar och torsdagar mellan 07.00-11.00 då vi plockar och klipper!

Juniorträningen har företräde till hela träningsområdet på tisdagar och torsdagar 17:30-20:00.  Särskilt på tisdagarna är det väldigt många juniorer i träning, tänk på att hålla avstånd.

Rangen består av konstgräs tee´s på två olika utslagsplatser.
Har du en carry på över 200 meter så ska du använda den bakre utslagsplatsen.
I bollautomaten används kreditkort, polletter, solokort/rangekort. I receptionen/shopen kan ni köpa polletter, solokort.

Solokort
10-kort kostar 250 kr och ger 40 bollar per drag
30-kort kostar 700 kr och ger 40 bollar per drag

3000 bollar 1500kr
5000 bollar 2250kr

OBS! Vid köp av solokort erläggs 50kr/st första gången, kortet blir då personligt.
1 pollett kostar 20kr och ger 20 bollar (½ hink)
Solokort/pollett köpes i receptionen

Betala gärna med kreditkort.

Juniorer i träning betalar 500kr för säsongskort på rangen.

På vårt övningsområde har du möjlighet att träna med egna bollar!
En övningsgreen kan du träna inspel på upp till 130 meter.
Tack för att du tar med dig greenlagaren och lagar alla dina nedslagsmärken efter dig.
På övningsgreen nr två kan du träna chippning, bunker och kortare inspel upp till 30 meter.
Puttning tränar vi på bakom utslagplatserna på rangen eller på innergården vid klubbhuset.
Tillsammans tar vi ansvar för att laga våra nedslagsmärken på övningsområdet!

Pay & Play

Skepparslöv har en 6-håls pay&play bana i anslutning till drivingrangen. Alla är välkomna att spela dessa 6 korthål, inga krav på hcp eller medlemskap.

Spel på Korthålsbanan kostar 50kr, GRATIS upp till 21 år.
“Scorekort” för korthålsbanan finns i klubbhuset.