Tillfällig lokal regel

Vår senaste annons inför Påsken

Prova på golf, Nybörjarkurs, Medlemskap

Genom Gräsroten delar Svenska Spel ut 50 miljoner till ungdomsidrotten varje år!

Självklart är det gratis. Du kan hjälpa till så att Skepparslövs Golfklubb får en del av potten genom att klicka på länken här!

Hcprevision 2019

Nu är årets hcprevision klar. Av klubbens medlemmar har 66 st blivit föremål för revision. 39 st har fått sänkt hcp och 27 st har fått höjd hcp.
Vid frågor kontakta Leif Lundahl 0708-22 91 29

GDPR

Du ska kunna känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter i golfen. Därför har Svenska Golfförbundet tagit fram en personuppgiftspolicy som förklarar hur vi använder den information vi har om dig, samt vilka regelverk och bestämmelser som gäller kring personuppgifter i Golfsverige. Läs mer här!

”Spela golf i Skepparslöv” på Facebook

Tanken med denna offentliga grupp på Facebook är att man enkelt ska komma i kontakt med likasinnade ensamspelare som helt enkelt vill spela golf på Skepparslövs Golfklubb tillsammans med någon annan.
Alla är varmt välkomna!

Vi säljer Sverigelotten i receptionen, 25k/st, där vi i klubben får minst 8kr/per lott tillbaka till föreningen.