Tränare

Peter Johansson

PGA of Sweden Club Professional

Hej alla!

Jag heter Peter Johansson och har haft golfen som min passion sedan jag var 10 år gammal. Till min stora glädje har jag fått möjligheten att jobba med GOLF i över 20 år! Dels som relativt framgångsrik tournament player och efter "avslutad" tävlingskarriär, som tränare med elevens önskemål i fokus. Vad gäller ungdoms och elitträning är det i mina ögon oerhört viktigt att inspirera och entusiasmera... Att se barn och ungdomar vilja lära sig mer om detta underbara spel är bland det bästa jag kan uppleva som tränare!

Jag har haft hand om Juior och Elitträningen på klubben i två säsonger redan och det är med stor glädje jag nu kommer att få lära känna er medlemmar på Skepparslöv. Grunderna i mitt tränarskap baseras på din förmåga och dina önskemål.. Vi har ju alla lite olika förutsättningar. Min önskan är att du ska ha roligt med din golf på din nivå.

Jag ingår i Niblick gänget och jobbar även som tränare på Värpinge i Lund och på Östra Göinge i Knislinge, vilket gör att jag är tillgänglig för dig även på dessa klubbar.

Med vänlig hälsning Peter Johansson

+46708-24 60 93