Tränare

Peter Johansson

PGA of Sweden Club Professional

Hej alla!

Jag heter Peter Johansson och har haft golfen som min passion sedan jag var 10 år gammal. Till min stora glädje har jag fått möjligheten att jobba med GOLF i över 20 år! Dels som relativt framgångsrik tournament player och efter "avslutad" tävlingskarriär, som tränare med elevens önskemål i fokus. Vad gäller ungdoms och elitträning är det i mina ögon oerhört viktigt att inspirera och entusiasmera... Att se barn och ungdomar vilja lära sig mer om detta underbara spel är bland det bästa jag kan uppleva som tränare!

Jag har haft hand om Juior och Elitträningen på klubben i två säsonger redan och det är med stor glädje jag nu kommer att få lära känna er medlemmar på Skepparslöv. Grunderna i mitt tränarskap baseras på din förmåga och dina önskemål.. Vi har ju alla lite olika förutsättningar. Min önskan är att du ska ha roligt med din golf på din nivå.

Jag ingår i Niblick gänget och jobbar även som tränare på Värpinge i Lund och på Östra Göinge i Knislinge, vilket gör att jag är tillgänglig för dig även på dessa klubbar.

Med vänlig hälsning Peter Johansson

+46708-24 60 93

www.niblickgolf.se

www.nyigolfen.se

Erbjudande!

Golfresa till Portugal

Golfresa till Spanien 2018

SkrmklippPeter20170711

Proresa Peter Johansson Lumine!

Måndagar     10:00-14:00

Tisdagar       16:30-20:00

Lördagar       13:30-18:00

Priser:            Lektion 25 minuter 350:- Medlemspris: 280 :-

4 lektioner 1.000 :-

PGA Master Pro Hasse Bergdahl från Niblick Golf Academy kompletterar Peter Johansson på Skepparslöv under 2017 med 2 olika typer av Förbättringskurser samt möjlighet att boka personlig klubbutprovning och/eller privata lektioner.

Hasse kommer att vara på klubben följande söndagar:

16/4  7/5  28/5  30/7  13/8  samt den 3/9

På förmiddagarna erbjuder Hasse Tematräning och på eftermiddagarna finns bokningsbara tider för antingen klubbutprovning eller privata lektioner.

www.bokagolflektion kan du läsa mer om och boka vårkursen som heter ”Vi bygger din sving” samt höstkursen som heter ”Bollträff och Längdkontroll”. Välj Skepparslöv och därefter Kurs.

Även tider för klubbutprovning och privata lektioner bokas på www.bokagolflektion.se

Har du frågor till Hasse kan du kontakta honom på 0708-58 40 30 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Hasses hemsida heter www.masterpro.biz

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il