Nyheter

Nu har vi tagit första steget mot vår strävan om en kontantlös verksamhet. Detta bl.a. pga. rånrisk och bankens uppmaning. Målet är att vi inför säsongen 2018 endast använder oss av kort alternativt swish. Så from nu går det även att betala med kreditkort uppe på rangen, samt polletter och solokort liksom tidigare. Polletter och solokort kommer endast att kunna köpas i receptionen under våra öppettider.

Ett köp med kreditkort kostar 20kr och ger 40 bollar.

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 Handelsbanken