Idag   Damgolf 16.30-18.00
  Tis   Tis.golf
  Ons   16-18 Gentlemannagolfen

Hela kalendern »

Då har vi som vann de olika klasserna i tävlingen Förenade bil Masters, Monika Nilsson, Göran Hermansson och undertecknad varit på Barsebäck och spelat finalen södra Sverige.

Tävlingen var en 4-boll poängbogey där en kändis blev lottad in i varje boll. Vi hade den stora turen att bli lottad med sport och tv profilen Peppe Eng. En fantastiskt fin kille. Hål 1-6   räknades ett resultat, 7-12 två resultat och 13-17 tre resultat, hål 18 alla fyra.

Vi spelade bra golf där vi kompletterade varandra jättebra. dock hade vi dåligt resultat på hål 17 och 18. Hade vi haft normala resultat på dessa hål hade vi nog fått packa väskorna för Marbella. vi var bara en poäng från pallen, lite surt. Men vi hade en fantastisk dag, bra bana, trevliga kringarrangemang samt kul tillsammans. Tror att vi representerade Vår klubb hedersamt.

Hälsn Rolf Brymell
För bild, se här!

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il