Nyheter

Kalender

  Idag   Damgolf 16.30-18.00
  Imorgon  
  Lör  
  Sön   Söndagsgolf 15.30
  Mån  
  Tis   Tis.golf
  Ons   16-18 Gentlemannagolfen


  Hela kalendern »

Då har vi som vann de olika klasserna i tävlingen Förenade bil Masters, Monika Nilsson, Göran Hermansson och undertecknad varit på Barsebäck och spelat finalen södra Sverige.

Tävlingen var en 4-boll poängbogey där en kändis blev lottad in i varje boll. Vi hade den stora turen att bli lottad med sport och tv profilen Peppe Eng. En fantastiskt fin kille. Hål 1-6   räknades ett resultat, 7-12 två resultat och 13-17 tre resultat, hål 18 alla fyra.

Vi spelade bra golf där vi kompletterade varandra jättebra. dock hade vi dåligt resultat på hål 17 och 18. Hade vi haft normala resultat på dessa hål hade vi nog fått packa väskorna för Marbella. vi var bara en poäng från pallen, lite surt. Men vi hade en fantastisk dag, bra bana, trevliga kringarrangemang samt kul tillsammans. Tror att vi representerade Vår klubb hedersamt.

Hälsn Rolf Brymell
För bild, se här!

Min golf

 

Väder

klart.se

mrkrdHEJ

Swish 300x300 budskap3

Skepparslövs Golfklubb

Golfbanan med den vackraste utsikten över Kristianstad sedan 1986. Året om är banans arton hål öppna, dock kan spel förekomma på provisoriska greener och tees under vintern.

I golfklubbens charmiga klubbhus finns förutom kansli även restaurang med vällagad mat.

Kontaktuppgifter

Telefon: 044-22 95 08

E-post: kansli@skepparslovsgk.se

Adress: Sätesvägen 14
291 92 Kristianstad

Välkommen!

 

 
 

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 nccHandelsbanken