Nyheter

Nu har vi tagit första steget mot vår strävan om en kontantlös verksamhet. Detta bl.a. pga. rånrisk och bankens uppmaning. Målet är att vi inför säsongen 2018 endast använder oss av kort alternativt swish. Så from nu går det även att betala med kreditkort uppe på rangen, samt polletter och solokort liksom tidigare. Polletter och solokort kommer endast att kunna köpas i receptionen under våra öppettider.

Ett köp med kreditkort kostar 20kr och ger 40 bollar.

Lördag 30 sept startar vi Elvorna, kl 11 och spelar 9 hål. Anmälan 15 min före. Välkomna!

Pga allt regn som kommit den senaste tiden så tar vi beslut ang bilförbud dag för dag. Kontakta kansliet för att få aktuell status. OBS! Se våra öppettider för att kontakta oss i god tid före Ert besök, 044-22 95 08.

Tanken med denna offentliga grupp på Facebook är att man enkelt ska komma i kontakt med likasinnade ensamspelare som helt enkelt vill spela golf på Skepparslövs Golfklubb tillsammans med någon annan. Läs mer här!
Alla är varmt välkomna!

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 nccHandelsbanken