Sponsorpaket

Vi hjälper gärna dig och ditt företag att marknadsföra er genom oss. Vi kan komponera skräddarsydda sponsorpaket som passar era önskemål. Vi kan tex erbjuda dig marknadsföringsplats på klubben, logo & länk på klubbens hemsida, annons i klubbens medlemstidning via e-post, greenfeebiljetter, varuexponering, marknadsföra er vid tävlingar, epost-utskick/medlemserbjudanden eller riktade insatser till idrottsverksamheten och du har säkert någon egen toppenidé vi kan hjälpa dig med.

Vi ser fram mot ett samtal från dig så att vi kan inleda ett positivt samarbete med golf som förtecken.

Välkommen som sponsor i Skepparslövs GK