Samarbetspartners

Här till vänster finner du våra samarbetspartners. Vi på Skepparslövs Golfklubb uppskattar stort att vi kan ha samarbeten med dessa företag och hoppas att ni gynnar dem i deras verksamhet.

Nedan följer erbjudanden från några av våra samarbetspartners.

LogotypePluspraktik

RES MED MARIA REHN

Åk med Maria Rehn Fore Golf till Tunisien eller
Hooks Herrgård våren 2019!

I Peak Performance butiken inne i Kristianstad får Skepparslövs Golfklubbs medlemmar 20% rabatt vid uppvisande av medlemskort.