Företagsgolf

Att bjuda en viktig affärskontakt på en högklassig upplevelse är väl investerade pengar. Personligt mottagande, driving-range och övningsområde, korthålsbana med sex hål, golfbilar, klubbhus med förstklassig restaurang, m.m. - men framför allt en golfbana av högsta klass - borgar för en unik upplevelse för dig och era affärskontakter.

Vi förstår hur viktiga era affärspartners är för Er och vi kommer att ge dem en härlig upplevelse för vårt ryktes skull - och Ert!

Vi ser fram mot ett samtal från dig så att vi kan inleda ett positivt samarbete med golf som förtecken. Vi kan erbjuda en bra anläggning med en fantastisk natur och en miljö som väl svarar upp mot de behov som just ditt företag vill ställa på en lyckad kunddag.

Vi sköter allt praktiskt, från lottning av tävlingen, skriva ut scorekort, ta fram resultatlistor, längsta drive, närmast hål och inte minst ett varmt välkomnande och baninformation till deltagarna enligt era önskemål. Vi tar hand om förberedelserna så tar ni hand om era kunder.

Vi erbjuder också möjlighet till reklamplatser vid entrén, putting green, 1:a tee, flaggstängerna samt i klubbhuset. Behöver ni någonstans att bo så löser vi det med hjälp av någon av våra samarbetspartners.