Företagsevent

Går du i tankarna att genomföra ett event för kunder eller en aktivitet för personalen?

Personalarrangemang med prova-på golf – egen tävling på korthålsbanan som alla kan vara med på?

Restaurangen erbjuder allt ifrån frukostbuffé, dagens lunch eller fika, till en läcker avslutningsmiddag med fullständiga rättigheter. Vi lovar er en av landets vackraste utsikter över Kristianstadsslätten från vårt klubbhus och en smakupplevelse att minnas.

Ta gärna kontakt med oss så skräddarsyr vi ett paket till er. Ett bra samarbete baseras på flexibla lösningar som är till nytta för båda parter.