Marknad

Skepparslövs Golfklubb är en familjevänlig klubb otroligt vackert belägen på nävlingeåsens sluttning. Vi bedriver en elitsatsning på våra ungdomar och har en välutvecklad gemenskap med dam- och herrgolf. Idrotten golf är något som vi värdesätter högt och om ni tillsammans med oss kan öka våra förutsättningar att utvecklas idrottsligt så ska vi göra vad vi kan att för att stötta dig. Titta gärna under sponsorpaket vad vi kan göra för dig.....

Hos oss på Skepparslöv kan ni som företag både synas och höras samt knyta nya kontakter. Vill du profilera ditt företag genom golfen kan vi erbjuda ett skräddarsytt företagspaket, där vi tillsammans skapar mervärden för ditt företag, dina kunder och din personal. Vi arrangerar bl a företagsgolf, personalaktiviteter, marknadsföringsaktiviteter och konferenser. Mer information får du under företagsgolf, företagsevent och företagspaket

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 nccHandelsbanken