Fest/Bröllop

Sitter ni i bröllopstankar eller är i planeringsstadiet av en större fest? Vi har den perfekta lokalen/miljön för dessa arrangemang! Tänk er att ni samlas utanför vår vackra skånelänga för en välkomstdrink. Solen strålar, utsikten är magnifik och platsen andas gemenskap och kärlek! Snart går solen ner och det börjar bli dags att sätta sig till bords för en härlig måltid.

Här har ni stor frihet i att planera er fest. Vi kan tillhandahålla med lokal, musikanläggning, god mat och en härlig inramning. Vi har en utmärkt kock på plats som kan tillaga en god middag och som har en mycket trevlig serveringspersonal.

Välkommen att höra av er till Golfkrogen på tel 044-229022!