Konferens

Skepparslövs Golfklubb är den perfekta platsen för konferens, kick-off, möten, födelsedagsfest eller bröllop. Ni träffas i en avslappnad miljö där trevligt bemötande, god mat och bra lokaler står på menyn. Konferenslokalerna ligger härligt belägna på andra våningen i den fina skånelängan som utgör klubbhuset. Här har ni utsikt över golfbanans första och sista hål som i förlängningen ger en vy över hela Kristianstadsslätten!

Hör av dig till krögaren på 044-229022 för en närmare introduktion till vad vi kan hjälpa dig med!

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 nccHandelsbanken