Onsdagsgängets arbete på banan

ONSDAGSGRUPPEN

Vi är en grupp som träffas på klubben varje onsdag förmiddag mellan kl. 08 och 12.

Syftet med arbetet är att höja standarden på vår bana genom att tex. ta fram våra fina stengärden.

Det är många andra viktiga arbeten som gruppen utför.

Vi inom onsdagsgruppen har en fin sammanhållning och klubben bjuder på fika, men vi ser gärna fler medlemmar som kommer och hjälper till.

Onsdagsgruppens ledare är Pelle Nylander ( mob, 0733-83 38 23)  ta gärna kontakt med Pelle om ni har några frågor, annars är det bara att komma på onsdag morgon.