Medlemssidor

Vår vision är att Skepparslövs Golfklubb ska vara den trivsamma familjeklubben som ska erbjuda en utmanande golfupplevelse för alla golfare i en naturskön omgivning, med en spännande och välskött bana.

Vill du vara en del av vår gemenskap? Är du intresserad av medlemsskap i Skepparslövs GK? Läs gärna mer om våra olika medlemsskap i flikarna till vänster. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på: 

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefon: 044-22 95 08

 

GDPR 

Du ska kunna känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter i golfen. Därför har Svenska Golfförbundet tagit fram en personuppgiftspolicy som förklarar hur vi använder den information vi har om dig, samt vilka regelverk och bestämmelser som gäller kring personuppgifter i Golfsverige. Läs mer här!

 

sommarbild 1

Min golf

 

Väder

klart.se

Swish 300x300 budskap3

 

Skepparslövs Golfklubb

Golfbanan med den vackraste utsikten över Kristianstad sedan 1986. Året om är banans arton hål öppna, dock kan spel förekomma på provisoriska greener och tees under vintern.

I golfklubbens charmiga klubbhus finns förutom kansli även restaurang med vällagad mat.

Kontaktuppgifter                                

Telefon: 044-22 95 08                                         

E-post: kansli@skepparslovsgk.se                     

Adress: Sätesvägen 14                                  
291 92 Kristianstad

Öppettider Reception
Oktober mån-fre 08.00-14.00
November - Mars mån - tors 09.00-13.00

 

 

 

 

sparbanken skane    maxi  LF Logo GoingeKristianstad Vanster Devis CMYK20180124LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il C4Huslogga180220 Handelsbanken