Medlemssidor

Vår vision är att Skepparslövs Golfklubb ska vara den trivsamma familjeklubben som ska erbjuda en utmanande golfupplevelse för alla golfare i en naturskön omgivning, med en spännande och välskött bana.

Vill du vara en del av vår gemenskap? Är du intresserad av medlemsskap i Skepparslövs GK? Läs gärna mer om våra olika medlemsskap i flikarna till vänster. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på:

GDPR

Du ska kunna känna dig trygg med hanteringen av dina personuppgifter i golfen. Därför har Svenska Golfförbundet tagit fram en personuppgiftspolicy som förklarar hur vi använder den information vi har om dig, samt vilka regelverk och bestämmelser som gäller kring personuppgifter i Golfsverige. Läs mer här!

sommarbild 1