Klubben

Här hittar du information kring allt golfspel som sker på klubben. Om du vill komma upp till oss och prova på, nybörjarutbildningar eller om du är intresserad av större elittävlingar, vår nya tävling "order of merit" eller den veckovisa samlingen där man går ut nio hål tillsammans.

Här skrivs det även om andra aktiviteter vi har på klubben utöver golfandet.

Har du några idéer på aktiviteter som vi kan utveckla på klubben som gör att vi alla trivs bättre så tveka inte, utan hör av dig till medlemskommittén!

Läs mer om vår klubb,

Golfklubben på historisk mark