Greenfee

Gäst till medlem 260KR 100KR

Korthålsbanan GRATIS GRATIS

SWISH NR: 123 137 47 01

HUSVAGNSPLATS: Du har gratis uppställning vid greenfeespel(inkl el). Extra natt kostar 100 kr.

Hyra vagn: 40kr

Rangen: 1 pollett = 10kr & ger 20 bollar
Rangekort 10-kort 180kr, 30-kort 500kr.
OBS! Vid köp av kort erläggs 50kr/st första gången och rangekortet blir då personligt.
Viktig info ang rangen!
Nu har vi tagit första steget mot vår strävan om en kontantlös verksamhet. Detta bl.a. pga. rånrisk och bankens uppmaning. Målet är att vi inför säsongen 2018 endast använder oss av kort alternativt swish. Så from nu går det även att betala med kreditkort uppe på rangen, samt polletter och solokort liksom tidigare. Polletter och solokort kommer endast att kunna köpas i receptionen under våra öppettider.

Ett köp med kreditkort kostar 20kr och ger 40 bollar.

Sydpoolen: Gäller för helgfria vardagar samt lör/sön/helg efter 13.00. 270 kr seniorer/100 kr juniorer
För att se vilka klubbar som är med, klicka här!

Vardagsmedlem betalar halv greenfee helger och lördag/söndag 1/4-30/9.

Månadsgreenfee: 1495:- gäller 30 kalenderdagar från den dag Du betalar på Skepparslövs Golfklubb.

Gäst till medlem betalar 260 kr under förutsättning att man går i samma boll och kommer in och anmäler sig tillsammans under receptionens öppettider.

Greenfeecheckar 2017

Fr o m 1/1 gäller endast greenfeecheckar daterade 2017.

Utebliven betalning: Påträffas spelare på banan som ej betalt greenfee/ankomst registrerat sig har Skepparslövs GK rätten att debitera dubbel greenfee avgift.

BÄSTA GREENFEE GÄST

FÖR ATT BETALA GREENFEEN NÄR VI INTE FINNS PÅ PLATS I RECEPTIONEN
SÅ FINNS DET ETT PAR ALTERNATIV:
1.    BETALA I RESTAURANGEN
2.    LÄGG KONTANTER I ETT KUVERT OCH LÄGG NER I GREENFEEFACKET, MÄRK MED NAMN OCH GOLF-ID
3.    BETALA MED SWISH, SE ANSLAG FÖR VÅRT SWISH-NUMMER, ANGE ERT GOLF-ID SOM NOTERING
4.    OM INGET AV OVANSTÅENDE GÅR ATT GENOMFÖRA, LÄGG EN LAPP MED NAMN, GOLF-ID OCH MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP DAGEN EFTER

VI ÖNSKAR ER EN HÄRLIG UPPLEVELSE PÅ SKEPPARSLÖVS GOLFKLUBB!

mrkrdHEJ

Sparbanken Skåne maxi  Liten LF Logo GoingeKristianstad 2016LogotypePluspraktikSaferoad logo cmyk positiveassemblin green il
 C4 nccHandelsbanken